Coffee downstairs

IMG_0216

Våren är här. När man äntligen kan slänga på sig skinnjackan eller vårkappan och inte behöva tänka på att ha flera lager under så vet man att det är vår. Det bästa är man kan sitta på uteserveringen och ta en kaffe utan att frysa ihjäl. Det gjorde jag & Julia igår. Tog ett paus från plugget och satte oss på Durini cafe nedanför oss. Det var hur mysigt som helst. Första fikat på uteserveringen för i år. Iallafall för mig. Och på tal om plugg, kan äntligen pusta ut och säga att jag är klar med den sista tentan för denna terminen. Det känns så jävla skönt! Nu ska jag bara ta det lugnt.

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>