Traveling around

P1010428

Vilken månad! Mars månad var både en kaotisk eftersom vi hade en del tentor och inlämningar men samtidigt oförglömlig månad. Bilden beskriver allt. Under Mars fram tills några dagar sedan har jag varit och rest. Så fort tentorna var över så bokade jag och Celeste en resa till Paris som jag hade planerat att åka tillbaka till ett bra tag. Tog inte med mig min laptob. Därför så har det varit uppehåll på bloggen. Men även för att jag ville se så mycket av staden som möjligt. Paris var en av dem bästa resorna jag gjort hittills för jag både spenderade min födelsedag där och för att vi lärde känna härligt gäng som vi spenderade dagarna med. Detta eftersom vi hyrde en lägenhet på Airbnb (rekommenderas starkt för er som är ute och reser ofta). När vi kom fram så lärde vi känna våra grannar samma kväll och deras vänner. Dem gav oss en ny syn på nattlivet i Paris och visade runt oss. Tack vare dem har jag fina minnen som jag aldrig kommer glömma. Delar med mig mer av resan senare eftersom jag strax måsta kila iväg.

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>