It’s been a long time

Outfit Mars 2016

Skinnjacka från Jofama, top från Lindex, solglasögon från Navigli och ryggsäck från Mango.

Detaljer från en outfit jag hade på mig för någon vecka sedan. Nu är det nästan för varmt för att ha på sig skinnjacka i Milano. Det har varit soligt väder i några dagar nu. För mig är detta som en svensk sommar men för italienarna är det fortfarande för kallt tror jag eftersom folk fortfarande går runt med tjocka kappor.

På tal om annat så har ni kanske märkt att jag inte bloggat så mycket. Dels har det varit för att min system kamera gått sönder. Har en del bilder på minneskortet som jag lyckades rädda men själva kameran har jag sagt hejdå till. Kommer blogga om dem sakerna jag fotat tidigare tills jag skaffar mig en ny system kamera så tills dess får ni hålla ut. En annan anledning är jag jag äntligen tagit hjälp av en webbdesigner som just nu hjälper mig att designa om min blogg så har varit upptagen med det. Snart blir det lite ändringar här så stay tuned :)

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>