I’m back!

Hej allihopa.

Hejsan det var väldigt längesedan, kan man lugnt säga. Det var ett bra tag sedan nu och det vet jag. Det började med att jag hade fina finals på universitetet och en del tentor. Bestämde mig då för att fokusera på det. För er som inte vet så tog jag examen den 22 Juni. Obeskrivlig känsla, är äntligen en utbildad Fashion designer. Sedan dess har jag rest och sökt jobb. Är tillbaka i Milano sedan en månad och har jobbat en del på fashion week. Kommer uppdatera er mer om vad som har hänt medan jag varit borta med vad skett under fashion week här i Milano. Ha en fin dag!

IMG_5609

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>