Crushed

Pic for insp

Då var det redan första oktober. Hösten är officiellt här. Dags att ta fram höstjackorna. Här i Milano är vädret förvirrande där det är varmt en dag och kallt dagen efter. Fast det bästa är att man kan börja ta på sig alla snygga jackor man har, haha.

Ska snart slänga på mig jackan faktiskt. För idag ska jag söka efter lite material för ett nytt projekt jag håller på med. Som ni ser ovan så gör jag collage då och då med inspiration. Nu är det dags att förverkliga vissa idéer.

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>