Fabric hunting

P1010229

Hej på er!

Här sitter jag, mellan tusentals tyger jag samlat på mig under dem tre åren jag studerat mode design. Försöker kombinera olika tyger med varandra så jag kan få inspiration till vad jag vill skissa upp till min nya kollektion. Har köpt lite nya tyger också som jag vill kombinera med gamla tyger. Behöver köpa en del men så hittade jag väldigt vackra exempel här hemma. Ni ser några av dem på bilden ovan. Vad tycker ni? Vilka av tygerna hade ni matchat med varandra?

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>