Another day

Screen Shot 2016-10-19 at 17.04.59

Hej på er.

Här har ni en ny outfit. Vet att det inte är världens bästa kvalitet på bilden. Har fortfarande ingen kamera och min gamla kamera är på lagning hemma i Sverige så denna bilden är tagen med min mobilkamera. Ska försöka fota nya outfits med en tjejkompis under veckan eftersom hon har en kamera men tills dess kommer ni få se bilder som är tagna med mobilen om jag inte får tag i en tillfällig kamera tills jag får tillbaka min egna.

Kappa från & other stories, ryggsäck från Mango, treggings från Zara och skor från Mauro Leone (Milano).

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>