FASHIONARY

P1010022

Alltså, den här boken! En av dem bästa köpen från Armani bookstore. Blev tipsad om den av en väninna och hur sjukt bra är inte den? Det är en sketchbook med outlines av figurer som man kan skissa designs på. Inte bara är den till för skisser utan det finns mycket mer.

P1010019I början av boken hittar man information om mönsterkonstruktion och namn på olika plagg (på en engelska).

P1010018

Designers lexikon med namn på alla designersP1010020

…och ytterligare information om hur figurer, poser och hur man kan sätta ihop olika boards för kollektioner. Rekommenderar den verkligen.

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>