How to be Parisian

P1010040So let’s see what fuzz is all about…

Godmorgon! Här sitter jag lite trött och hålla ögonen öppna efter att jag sovit i knappt 3 timmar. Vad bättre än att starta upp med lite morgonläsning och kaffe! Jag vet att jag är väldigt sen med att läsa How to be Parisian men köpte den under tenta perioden och glömde helt bort att läsa den. Nu har jag läst ett par sidor och hur bra är inte denna boken? Önskade att jag hade börjat läsa den tidigare.

Nej, nu ska jag fortsätta och sedan blir det en sväng ut för att köpa tyger.

Ha en fin dag allihopa!

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>