HAT DAY

NSOL9204

Godmorgon fina ni!

Har suttit sedan tidigt på morgonen och jobbat på mina projekt som jag har en deadline på. ALLT ska in den 28 November vilket betyder att jag knappt har tid för annat. Så jag sitter helt enkelt och gör illustrationer hela dagen. Lite senare så ska jag möta upp en väninna och jobba på mönsterkonstruktion med henne för nu jävlar ska de hända grejer. Har redan sytt klart en velvet topp som jag måste visa er.

För övrigt så regnar det här i Milano. Så idag ska hatten vara på hela dagen. Äger ingen paraply sedan min svarta paraply blåste iväg och råka hamna på en gammal mans huvud som gick framför mig. Inga snälla blickar fick man av honom inte, haha.

blogstats trackingpixel

2 reaktion på “HAT DAY

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>