STUDIO NICHOLSON

93ee26a2388baa194eb91399aa4f0711Hej på er!

Sitter med min pinterest och samlar nya inspirations bilder till ett ny kollektion jag vill skissa. Är så förvirrad, har så många olika idéer som har olika riktningar. Det ända som är gemensamt är att mina idéer är alla ganska minimala. På tal om minimal så hittade jag den här bilden från Studio Nicholson, hur fräcka är inte dessa oversize byxorna? Passar bra in med dem tankarna jag haft om att skissa oversize. Hoppas på att kunna sätta igång och skissa tidigast ikväll. Nej nu ska jag fortsätta söka bilder på pinterest.

Hörs senare! :)

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>