PARIS PART 2

BRAM5259 IMG_9372 IMG_9194 HHGF5619

Paris bilder, del 2 

Paris, staden jag aldrig tröttnar på. Trodde inte jag skulle åka tillbaka på ett bra tag men så hade jag min kompis på besök i Milano och vi bestämde oss för att åka till Paris för några dagar. Som jag sa innan så var det ett väldigt bra start på året. Vi gick mestadels runt och njöt av vad folk kallar för cliché livet i Paris och gjorde allt det där vanliga som man gör i staden. Tog långa promenader, fotade, åt pain au chocolat och drack vin med gott umgänge på kvällen medan vi sjöng natten lång till ”le tourbillon de la vie”. Denna gången hade jag inte med mig kameran överallt så dessa bilder är dem jag tog med min mobil men delar med mig av dem ändå.

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>