GODMORGON!

IMG_9600Godmorgon mina fina!

Här sitter man lite trött och klunkar i sig kaffe med utslag över kroppen. När jag är stressad så brukar det synas på min kropp och just denna gången fick jag reaktionen ungefär vid bröstkorgen och det börjar klia när jag sätter på mig kläder.

Anyway, idag är det mycket som jag ska hinna med för imorgon kommer än av mina närmsta vänner till Milano. Det ska bli sköööj! Innan det så ska jag hinna sy ett par byxor till en shooting som kommer ske i en snar framtid och då menar jag om bara några dagar. Sen ska jag jobba på den nya kollektionen och ha italienska lektion och annat. Fullt schema idag som sagt. Kikar in emellanåt med något inlägg.

Ha en fin dag!

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>