ORGANIZING

P1010524

From procrastinating to organazing…jobbat hemifrån på ett helt eget projekt som jag ser så mycket fram emot att få gjort. Vill se resultat nu nu nu! Men självklart så tar design processen lång tid och kräver en del tålamod.

Medan jag jobbat så har mitt rum blivit så stökigt att det inte går att hitta något material längre och när det blir så har ja bara skjutit upp arbete så jag bestämde mig för att organisera allt. Jobbar mycket bättre då.

Nu ska jag ska jag göra mig i ordning och gå och köpa lite nya material. Hörs!

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>