ONE SUNNY DAY IN MARCH

P1010272 P1010298 P1010270

Våren börjar smyga sig fram i Milano och då stannar jag helst inte hemma. Speciellt när man har besök från Sverige! Haft Julia här på besök denna veckan. Det har varit hur mysigt som helst och vädret har varit riktigt fint också så vi har knallat runt, fikat och bara njutit av tiden.

Idag istället måste jag ta igen lite arbete som ligger på skrivbordet och väntar samtidigt som jag måste gå igenom alla tygexemplar som jag har. Det börjar allt närma sig Iran resan och innan det måste jag ha klart alla charts och technicals! (mer om resan får ni veta snart!). Nu ska jag fortsätta jobba :)

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>