MORNINGS LIKE THIS

DSC05219Godmorgon folks!

Sitter och häller i mig kaffe efter igår kväll. Var nämligen på Newrouz fest. För er som inte vet så firar vi iranier nyår den 20 Mars men så firar vi även det vanliga nyåret så jag har två nyårs firande varje år, haha. Festen hölls på Le Banque, en nattklubb i Milano. Hur kul som helst. Därför ar jag kanska trött idag. Knappt sovit 4 timmar så jag börjar dagen med lite research innan jag går iväg till min sömmerska för att plocka upp min kappa som är färdig.

Hörs senare:)

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>