25TH BIRTHDAY

Screen Shot 2017-03-28 at 13.16.36

Idag så blir man hela 25 år! Minns när jag fyllde tjugo och redan då hade jag ångest över att bli ett år äldre. Åren bara flyger bort. Nästan som en karusell som aldrig stannar. Får helt enkelt ta vara på dessa dagar och därför så ska jag ta ryggsäcken och åka bort idag. Det blir en resa till Manarola över dagen. Har alltid velat tid och kan inte beskriva hur glad jag är för att jag äntligen ska dit. Kallar det för ”birthday escape”. Istället för att gå ut och fira så blir det ett annorlunda firande, dessutom helt själv ;)

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>