BRESCIA, ITALY

Screen Shot 2017-03-31 at 10.07.50

Godmorgon folks!

Här sitter jag och går igenom kameran samtidigt som jag redigerar bilder från min senaste resa. Väljer ett par bilder som jag tänkte dela med mig till er. Hittade även bilder från andra resor jag gjort den senaste månaden när jag kollade igenom bilderna. Under februari månad åkte jag nämligen iväg över dagen till städerna Brescia och Verona i Italien. Det var en väldigt spontana resor, helt själv.

Minns att jag helt slut i huvudet och bara behövde komma bort. Det bästa är då att bara ta sin ryggsäck och åka till centralen, köpa tågbiljetter och åka iväg. Det visade sig att jag inte hade någon aning om vart jag ville åka när jag var på centralen utan sökte på ordet B och fick fram Brescia och bestämde att dit ska jag åka. Brescia är en väldigt mysig liten stad med små butiker och men en ganska lugn stad. Inte en ända turist på gatorna. Eftersom staden är väldigt liten så gick man igenom hela staden på ca en timma. Därefter så bestämde jag att fortsätta åka längre bort och tog tåget till Verona. Ska berätta mer om resan dit också så fort jag hittar bilderna från den resan. Bilden ovan är från en smal gata i Brescia.

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>