MY DAYS

Screen Shot 2017-03-31 at 10.05.17

Random bilder från min inastagram.

Denna veckan har jag varit upptagen med att knalla runt med mina två tjejkompisar Hanna & Frida som kom och hälsade på mig i Milano. Vi har varit lite överallt och framförallt firat Hanna som fyllde år med en utflykt till Como.

Design veckan i Milano har samtidigt dragit igång så jag är mestadels ute och kollar runt. Ni kan följa mig på instagram (@meelinaz) för att se mer från det. Kommer lägga upp ett antal stories från design veckan och även posts så ni får se så mycket som möjligt.

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>