TAKE ME BACK TO MOTHERLAND

Screen Shot 2017-05-22 at 09.58.49Godmorgon folket!

Jag är tillbaka, inte från någon paus från bloggen om det nu såg ut som det utan från en resa till Iran under en månad. För er som följer mig på Instagram (@meelinaz) har säkert sett att jag varit bortrest och sett en del bilder jag laddat upp från Tehran. Åkte till Tehran för en del jobb och för att få en ny kollektion uppsydd. Åkte inte själv denna gången utan tog med mig Chiara, min italienska flatmate som jag bott med sedan tre år. Det har varit en underbar resa och denna gången har man fått se mer sevärdheter som vi visat runt Chiara alla möjliga platser i Tehran. Staden är så stor att jag själv inte hade sett visa platser själv tills idag. Har en milliontals bilder i mobilen och kan inte vänta tills jag visar er alla fina ställen.

Saknar Iran redan!

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>