OFF FOR TODAY

P1010228Är helt slut. Under veckan som varit så har jag varit väldigt hängig och inte riktigt orkat med någonting mer än att redigera lite bilder som ska upp här. Annars så har jag bara skissat lite nya skisser och tagit medicin. Är väldigt slö på grund av all medicinerna. Så nu har jag en liten paus från allt innan jag måste börja ta nya mediciner och detta på grund av att jag har så ont i njuren. Fick veta att jag har njursten när jag var hos doktorn igår samt att min högra njure fått infektion. Därför så lämnar jag ifrån mig laptopen nu och kryper ner i sängen. Är tillbaka med uppdateringar imorgon.

Ha en fin kväll <3

blogstats trackingpixel

En reaktion på “OFF FOR TODAY

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>