NO NOTHING

Hej & gott nytt år på er allihopa!

Hoppas allt är bra med er. Vet att jag varit borta allt för länge men det finns ett par anledningar till detta. Först och främst så har jag varit med och inrett på föräldrarnas nya cafeteria. Detta när jag var och hälsade på dem i Göteborg. Sedan så kom jag tillbaka till Milano för inte så många dagar sedan. När jag kom hem märkte jag att vi inte har någon internet så jag har inte haft möjlighet till att uppdatera alls. Nu håller vi tummarna för att det ska fixa sig så snart som möjligt.

Så nu sitter man i ett cafe och försöker jobba, svara på e-mail och annat. Jag återkommer med fler uppdateringar så fort vi får internet igen.

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>