F A D E

IMG_3149

ÄNTLIGEN…så har jag fått tillbaka min internet!

Så nu kan jag blogga igen. Det tog ju en bra tid innan vi fick tillbaka internet. Under tiden har jag redigerat bilder, hittat coola effekter (som ni ser på bilden ovan), fotat och skissat. Kan säga att det varit ganska skönt att vara utan sociala medier. Nästan så att jag blev van efter några dagar.

Fast nu försvinner jag inte igen utan har väldigt mycket att dela med mig av till er. Outfits, tips och annat.

Stay tuned ;)

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>