WINTER TALKS

P1010084

Då var det dags för mig att bege mig ut i stan och leta efter presenter för mammas 50 års dag! Hon fyller om ca en vecka och själv har man ingen aning om vad man ska köpa till henne. Är lite sent ute med att köpa presenter men bättre sent än föööör sent? Har en del saker som jag måste ta tag i men så har man inte velat gå ut i det kyliga vädret. Det är fortfarande kallt men soligt i Milano så idag sätter jag på mig alla möjliga sorters accessoarer. Beret hatt, halsduk, solglasögon och det vanliga som min favorit klocka.

Här har ni dagens detaljer och jag måste ta och rekommendera den här Karl Lagerfeld parfymen som är kallad femminili om jag inte har fel. Sedan har vi scarf från Vila, beret hatt från Stradivarius, och klocka från Kiomi (finns att köpa på zalando).

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>